Forandring på vej til Jomfru Ane Gade: Zwei Grosse opkøbt af natklub-imperium

Et komprimeret slaraffenland af steder, hvor du kan få slukket tørsten eller svinge træbenet, trækker hver aften hundredvis af øl-hungrende unge mennesker ned på Aalborgs mest ikoniske gade. Men nu skal gaden også henvende sig til andre end de unge.

Henrik Foget Jensen, den nu tidligere ejer af Zwei Grosse, skal fra i dag vænne sig til at se sig selv og sin barkæde som en del af det internationale selskab Rekom. Den tidligere ejer har valgt at slå sig sammen med Rekom, der nu ejer ni af barerne i Gaden, med håbet om ikke kun at udvikle Zwei Grosse, men også selve Jomfru Ane Gade.

Zwei grosses ejer Henrik Foget Jensen til højre og Kristoffer Hjort Storm til venstre. Billede af Tobias Malte Kristensen

Gaden skal ikke kun være for fulde unge mennesker

Henrik Foget Jensen håber at samarbejdet kan være startskuddet til en positiv udvikling for Jomfru Ane Gade. Både Rekom og Zwei Grosses tidligere ejer har en fælles mission om at forandre Gaden. Det skulle der også være rig mulighed for, da Rekom nu sidder på langt over halvdelen af stederne på Gaden.

”Vi vil rigtig gerne højne aldersgennemsnittet i gaden, og det tror vi, at vi kan sammen med Zwei Grosse,” siger Kristoffer Hjort Storm, PR og kommunikations ansvarlig i Aalborg.

Planen er, at Rekom vil åbne nogle af deres egne brands i Gaden, der kan tiltrække nye målgrupper, og den tidligere Zwei Grosse ejer kan afsløre, at de har planer om at åbne nye spisesteder der.  

”Nu hvor vi ikke skal slås indbyrdes om kunderne, så kan vi arbejde på at få trukket flere gæster ind i Jomfru Ane Gade igen,” siger Kristoffer Hjort Storm.